Billig mobiltelefoni

Mange fravælger i dag helt at have en fastnetforbindelse til telefoni (en gammeldags kabelforbundet telefon) og nøjes med at have enten en mobiltelefon og/eller fastnettelefon over ip (telefoni via bredbånd). Man kan som regel spare lidt ved at fravælge at have en almindelig telefon, men nogle teleudbydere giver ip-telefoni gratis med, hvis du tegner bredbånd hos dem.

Mange vælger at købe en mobil med tilskud fra teleselskabet og en bindingsperiode på typisk 6 måneder. Det er med til at holde den pris du betaler i starten godt nede selvom du køber en dyr mobil. Du betaler så et mindsteforbrug hver måned uanset om du taler alle minutterne eller ej. Så du skal bedømme dit generelle talebehov, så det er afstemt med det abonnement du binder dig til.

Du kan læse mere om mobiler på billige-mobiltelefoner.net, senior-mobil.dk eller mobiltelefoner-uden-abonnement.dk – alle tre hjemmesider har en oversigt over mobiler sammenlignet på pris, abonnement og teksniske specifikationer. Senior-mobil.dk er en oversigt over ældrevenlige mobiltelefoner.